La present proposta recull el repte de generar un espai per reforçar el diàleg entre l’esfera pública de Valencià i els plantejaments que es desenvolupen en l’exposició Arcana Imperii. Investigacions en burocràcia.
L’objectiu és el de  generar rèdits en clau de pedagogia institucional per a tots els agents implicats i facilitar posicions crítiques amb la mateixa exposició.
Amb aquesta finalitat es promouen un seguit d’actuacions de mediació artística que prenen forma en alguns elements de comunicació, una visita guiada, tres programes de ràdio i la publicació final de l’exposició.

——————–

La presente propuesta recoge el reto de generar un espacio para reforzar el diálogo entre la esfera pública de València y los planteamientos que se desarrollan en la exposición Arcana Imperii. Investigaciones en burocracia.
El objetivo es el de generar réditos en clave de pedagogía institucional para todos los agentes implicados y facilitar posiciones críticas con la misma exposición.
Con esta finalidad se promueven una serie de actuaciones de mediación artística que toman forma en algunos elementos de comunicación, una visita guiada, tres programas de radio y la publicación final de la exposición.

——————–
Concepció i realització: Lluc Mayol / Catxirulo Lab
Disseny de so: Edu Comelles
Suport tècnic: Silvia González
Relatoria: Tinta Fina
Participants: Efrén Álvarez, Azul Blaesotto, Capgirant Orriols, Colectivo Foko, El Punt, Estratègia Integral Participativa de Nazaret, La Factoria Cívica, Oriol Fontdevila, Núria Güell, La Internacional Teatral, Ignasi Prat i Orriols Convive
Agraïments especials a Nerea Martínez Junquero per deixar-nos la veu i a Maria Arnal i Marcel Bagés per deixar-nos el Tema “La gent”.
Sobre l’exposició:
Organització: Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana
Seu: Centre del Carme Cultura Contemporània
Artistes participants: Efrén Álvarez, Azul Blaesott, Núria Güell, Ella Littwitz, Regina de Miguel, Javier Peñafiel, Ignasi Prat, Jonas Staal i Katarina Zdjelar
Comissariat: Oriol Fontdevila
Disseny gràfic: Lluc Mayol / Catxirulo Lab

 

Licencia de Creative Commons

Creative Commons Reconeixement 4.0 Internacional