El programa s’inicia a les 16.30 h* i s’escolta per streaming o en diferit en aquesta web /
Participen: Orriols Convive, Capgirant Orriols, Isa Lozano i Oriol Fontdevila /

Lloc: Sala 2 del Centre del Carme Cultura Contemporània /
Conducció: Lluc Mayol /
Producció executiva: Catxirulo Lab /

Disseny de so i realització tècnica: Edu Comelles /

Orriols Convive
Espai veïnal autogestionat al barri d’Orriols. Projecte comunitari, iniciat el 2014, que té com a objectiu general promoure un model de convivència intercultural i d’integració social basat en la participació ciutadana, el desenvolupament i l’enfortiment ajustat al territori.

Capgirant Orriols
Projecte independent, finançat per l’Ajuntament de València, que al llarg de 2016 i 2017 ha desenvolupat un procés participatiu per oferir una alternativa per tal que el Parc d’Orriols siga més sostenible, des d’una perspectiva ambiental, econòmica i social.

Oriol Fontdevila
Comissari, escriptor i investigador, centrat en les pràctiques artístiques i l’educació a Barcelona. És codirector artístic de la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya i realitza projectes de reconeguda vàlua per institucions com el Museo Nacional Reina Sofia (Madrid), el CCCB, la Fundació Antoni Tàpies, la Fundació Joan Miró, , la Plataforma A*DESK, Idensitat, el Centre d’Arts Santa Mònica (Barcelona),  el Museu d’Art Contemporani de Zagreb, la Galeria Koroska de Belles Arts (Slovenj Gradec) i el Museu d’Art Contemporani Vojvodina (Novi Sad).

Isabel Lozano Lázaro
Actual regidora d’Igualtat i polítiques inclusives de l’Ajuntament de València. Llicenciada en Psicologia i també en Comunicació Àudio-visual i graduada en Arts Aplicades.

——————–

Orriols Convive
Espacio vecinal autogestionado en el barrio de Orriols. Proyecto comunitario, iniciado en 2014, que tiene como objetivo general promover un modelo de convivencia intercultural y de integración social basado en la participación ciudadana, el desarrollo y el fortalecimiento ajustado al territorio.

Capgirant Orriols
Proyecto independiente, financiado por el Ayuntamiento de Valencia, que a lo largo de 2016 y 2017 ha desarrollado un proceso participativo para promover una alternativa para que el Parque de Orriols sea más sostenible, desde una perspectiva ambiental, económica y social.

Oriol Fontdevila
Comissario, escritor e investigador, centrado en las prácticas artísticas y la educación en Barcelona. Es codirector artístico de la Sala d’Art Jove de la Generalitat de Catalunya y realiza proyectos de reconocida valía para instituciones como el Museo Nacional Reina Sofia (Madrid), CCCB, la Fundació Antoni Tàpies, Fundació Joan Miró, , Plataforma A*DESK, Idensitat, Centre d’Arts Santa Mònica (Barcelona), Museo d’Art Contemporani de Zagreb, Galería Koroska de Bellas Artes (Slovenj Gradec) y Museo de Arte Contemporaneo Vojvodina (Novi Sad).

Isabel Lozano Lázaro
Actual concejala de Igualdad y políticas inclusivas del Ayuntamiento de Valencia. Licenciada en Psicología y también en Comunicación Audiovisual y graduada en Artes Aplicadas.

——————–
* Donada la recent convocatòria d’una manifestació contra el feixisme i per les llibertats a València el mateix dia a les 18 h els responsables de l’activitat han modificat l’horari d’inici del programa avançant-lo a les 16.30 h.